Filmtrailer til Kingdom og Heaven
Anmeldelse af filmen:
Kingdom of Heaven med link til filmtrailer

Kort om filmens indhold:
Kingdom of Heaven er et episk drama om korstogene, hvor kristne og muslimer kæmper om det Det Hellige Land i det 11. århundrede.

Filmens helt er den unge Balian (Orlando Bloom), som drager på korstog til Det Hellige Land. Han har dog en del bagage - han har mistet sin fader, sin kone, han har dræbt en præst og jo, han har næsten mistet troen........

Anmeldelser:
http://www.kristentperspektiv.dk/film/kingdom.html
http://www.ahot.dk/film/film.asp?filmid=467


Tempelherrernes anmeldelse af filmen
Redaktør Jens Ravn-Olesen anmelder filmen der er bygget over Jan Guillou´s historiske romaner
Arn - Tempalridderen med link til filmtrailer

Kort om filmens indhold:
En film om stormandssønnen Arn, der opdrages af cistercienser-munkene i Västra Götaland og Vitskøl Kloster i Danmark. Da han møder Cecilie oplever han kærligheden, men munkene sender ham til Jerusalem for at kæmpe som Tempelridder som straf fuldbyrdelsen af kærligheden. Det bliver til 20 års tjeneste i det Hellige Land.
Da Arn vender tilbage, må han kæmpe for kærligheden og det, som er blevet hans livs erklærede mål: At samle Sverige i ét rige.

Andre anmeldelser:
http://www.byenkalder.dk
http://www.aok.dk/film/arn-tempelridderen
http://www.filmtrailer.dk/trailer/675/arn+tempelriddaran.html


Wikipedias beskrivelse af filmen
Anmeldelse af filmen
A Knights Tale

Kort om filmens indhold:
Filmen foregår i middelalderens Europa omkring 1370, og handler om den unge bonde og væbner ved navn William Thatcher (Heath Ledger), som da hans ridders Sir Ectors dør i en turnering tager hans plads og rider i hans navn. Men man skal være adelig i tre generationer for at få lov til at ride i en turnering.

Senere møder han en skriver der forfalsker adelspapirer og nu optræder han under pseudonymet Sir Ulrich von Liechtenstein, og med sine to tro følgesvende drager han fra turnering til turnering for at deltage i dystridning. Nu møder han en ung adelig pige, Jocelyn (Shannyn Sossamon), og bliver rival med grev Adhemar af Anjou (Rufus Sewell).
Filmen giver et godt og troværdigt indblik i ridderturneringens kunst. Splinterne fra de brækkede lanser fyger i luften. Filmen er poppet op med Quenns melodi "We will rock you".

Andre anmeldelser:
http://en.wikipedia.org/


trailer til filmen
Anmeldelse af filmen - www.danskefilm.dk/film/1157.html
Tempelriddernes Skat I - Børnefilm - Eventyr

Kort om filmens indhold:
Børn er nogle irriterende størrelse. De render rundt og roder i ting der ikke kommer dem ved og de stikker deres næse i sager som de blev fortalt at skulle holde sig væk fra.
En gruppe børn med ben i næsen kommer på sporet af noget og sætter sig for at følge
en række indviklede spor. Imidlertid der nogle mystiske, kutteklædte mænd der også interesseret i kostbarhederne - og så går den vilde skattejagt på solskinsøen Bornholm.

Instruktør: Kasper Barfoed

Andre anmeldelser:
http://www.dfi.dk/filmiskolen/- -/tempelridderne/handling.htm
http://dvd-venner.dk/anmelderguide/
http://reviewer.dk/
Køb DVDen klik her


Trailer til filmen
Anmeldelse af filmen - www.danskefilm.dk/film/1194.html
Tempelriddernes Skat II - Børnefilm - Eventyr

Kort om filmens indhold:
I 1361 nærmede den danske Kong Valdemars hær sig bymurene omkring Visby på Gotland. Imens lagde den unge pige Sigrid spor ud til gemmestedet for en fantastisk skat. Sigrid nåede at fuldføre sin mission, men hun blev fanget og muret inde i et tårn, fordi hun nægtede at afsløre skattens gemmested.
Den 14-årige danske pige Katrine og hendes venner følger 700 år senere sporene for at finde sin kidnappede far og den forsvundne skat. Men det frygtede Sorte Broderskab er på sporet af dem og skatten. Vil det lykkes ungerne at finde Katrines far, og vil Sigrid række ud gennem tiden og hjælpe dem på deres færd? Et forrygende eventyr, en spændingsfilm for hele familien. David Owe, Peter Gantzler, Kurt Ravn, Julie Grundtvig Wester, Nicklas Svale Andersen, Christian Heldbo Wienberg og Frederikke Thomasen er på farlig ferie.

Instruktion: Giacomo Campeotto

Andre anmeldelser:
http://www.cinemazone.dk
http://www.dr.dk/troldspejlet/

Køb DVDen - klik her


Trailer til filmen
Anmeldelse af filmen - www.danskefilm.dk/film/1213.html
Tempelriddernes Skat III - Børnefilm - Eventyr

Kort om filmens indhold:
Ifølge legenden overlevede Apostelen Paulus på mirakuløs vis et skibbrud ud for Maltas kyst. År 60 efter Kristi fødsel. Han konverterede øens beboere til kristne og i taknemmelighed overrakte de ham et symbol på hans indsats - en kostbar Slangekrone. Næsten 2000 år senere skal den danske stormester for tempelridderne, Christian, levere kronen tilbage til Den Maltesiske Ridderorden. Og han tager sin datter Katrine og hendes venner med til den skønne, historiske ø. Men det bliver alt andet end ferie for de fire unge venner - Slangekronen falder nemlig i de forkerte hænder. Helt galt går det da Mathias kidnappes. Der planlægges nu en middelalderlig, rituel ofrings-proces? Vil det lykkes de unge at generobre Slangekronen og redde Mathias?

Instruktion: Giacomo Campeotto

Evt.: Andre anmeldelser:
http://www.tempelriddernesskat.dk

http://dvd-venner.dk/filminfo/